SEO-asiantuntija auttaa näkymään hakukoneissa

Kun halutaan saada tuloksia verkossa, on hyvä konsultoida SEO-asiantuntijaa. Me opetamme ja ohjeistamme, miten hoidatte yrityksenne Googlen hakutuloksien huipulle ja sisällytätte hakukoneoptimoinnin osaksi päivittäistä markkinointia.

Säästä tekemällä itse, yhdessä osaavien ammattilaisten kanssa.

Mies katsoo kannettavalta tietokoneelta hakukoneoptimointi aiheisia blogeja. Kuvan alareunassa teksti "Opi luomaan sisältöjä, jotka tuottavat tuloksia".
Henkilö pitelee älypuhelinta kädessä. Puhelimessa on auki viestisovellus. Kuvan päällä lukee "Opi kääntämään sivustovierailut kaupaksi"
SEOverstaan yrittäjät sohvalla. Onni Keiskoski, Lauri Puurula ja Daniel Barkane. Kuvan päällä lukee "Konsultit tukenasi, tuloksia kasvattamassa".

Aloita yhteistyö SEO-asiantuntijan kanssa. Neuvomme, miten hakukoneoptimointi tuo tuloksia.

Palvelu sisältää avainsanatutkimukset ja sivuston auditoinnin, joiden pohjalta ohjeistetaan tekemään hakukoneoptimointia. 

Kuukausittaiset tapaamiset ja jatkuva yhteydenpito SEO-asiantuntijan kanssa luo raamit hakukoneoptimoinnin säännölliselle ylläpidolle. Säännöllinen optimointi luo tuloksia.

Haluamme tarjota parasta mahdollista SEO-palvelua

Me tutkimme puolestasi, te pääsette toteuttamaan omalla tyylillänne. Tavoitteemme on muodostaa pitkäaikaisia yrityssuhteita – yhdessä pääsemme pidemmälle.

Tutkimme ja analysoimme

Tutkimme, millä sanoilla on kannattavaa optimoida ja millä tavoitat oikeat ihmiset. Toteutamme avainsanatutkimukset ja analysoimme sivustonne toimintaa.

Ohjeistamme ja koulutamme

Tutkimusten ja auditointien perusteella luomme teille osuvat ohjeet hakukoneoptimoinnin toteuttamiseen. Autamme juuri teidän haasteissanne.

Olemme käytettävissänne

Voit kysyä meiltä mitä vain, vaikka soittamalla. Haluamme tarjota ratkaisun ongelmaasi nopeasti. Pidämme teidät myös ajan tasalla sivustonne toiminnasta.

Näin saat SEO-asiantuntijan osaamisen käyttöösi

1. Varaa tapaaminen

Varaa ilmainen konsultointitapaaminen (1 h).

2. Ilmesty ensimmäiseen tapaamiseen

SEO-asiantuntija toteuttaa avainsanatutkimuksen ja sivuston auditoinnin. Käydään yhdessä läpi verkkosivujen tilanne, tavoitteet ja toivomukset verkkosivujen toiminnasta. Saat ohjeet jatkoon.

3. Jatkuva konsultointi

Kuukauden kuluttua seuraavassa tapaamisessa sovitaan palvelun jatkosta, jos se koetaan tarpeelliseksi. Sen jälkeen yhteydenpito jatkuu ja hakukonenäkyvyytenne kehittyy avullamme. Näin SEO!

SEOverstas Oy. Lauri Puurula, Daniel Barkane ja Onni Keiskoski.
SEOverstas Oy:n toimitusjohtaja Lauri Puurula

Miksi SEO-asiantuntija on hyödyllinen yrityksellesi?

SEO-konsultointi on edullisempaa kuin hakukoneoptimoinnin ulkoistaminen. 

Palvelu on myös riskittömämpää, kun yrityksen tunnuksia tai hallinnointilupia ei tarvitse jakaa ulkopuoliselle.

Kun optimointia toteutetaan itse, varmistutaan siitä, että lopputulos näyttää juuri halutulta – me autamme tekemään oikeita asioita.

Orgaanisen näkyvyyden kasvattaminen lisää yrityksesi tunnettuutta ja luotettavuutta. Pitkässä juoksussa säästät ylimääräisistä mainoskuluista.

Varaa konsultointi tänään. Aloitetaan verkkonäkyvyytesi kasvattaminen yhdessä.

Ensimmäinen tapaaminen on sinulle täysin maksuton ja siitäkin jää käteen vain hyödyllisiä vinkkejä.

Ota yhteyttä

Kysy mitä vaan.

ILMAINEN

Näkyvyysanalyysi

1. Verkkosivun näkyvyys Googlessa
2. Hakusanakartoitus
3. Korjausehdotuksia ja tarjous